Ha karácsony, akkor vásárlási akció

A mai szabadpiaci viszonyok között, az erősödő konkurenciaharc szorításában szinte elkerülhetetlen a vállalkozásoknak az árkedvezmények nyújtása, különböző akciók szervezése. Így látják ezt a szombathelyi STIHL szakkereskedés és szerviz üzemeltetői is, akik a közelmúltban sikeres vásárlói akciót szerveztek, amit most karácsony előtt megismételnek.

 

Jól sikerült a szombathelyi Engels és Paragvári utca sarkánál lévő STIHL szakkereskedés és szakszerviz novemberi akciója, amikor láncfűrészeket, sövény- és ágvágókat kínáltak kedvezményesen. Sok volt az érdeklődő, és szerencsére a vásárló is.
Mint Horváth András üzletvezetőtől megtudtuk, most karácsony előtt is lesz gépvásárlási akciójuk minden típusból. A december közepétől karácsonyig tartó vásárlási akció immáron hagyományos, törzsvásárlóik már számítanak rá. Persze az igazi siker az lenne, ha újabb és újabb vásárlókat tudnának az akcióval megnyerni. 

Horváth András és neje 2004 áprilisában vette birtokba az általuk kialakított nagyobb üzletrészt. Lényegében azért alakították át az egész üzletkomplexumot, hogy az megfeleljen a szolgáltatási igényeknek, előírásoknak. Korszerűen lett felszerelve a műhely és a próbaterem (első képünkön) is. Már kialakult egy törzsvásárlói kör, amelybe több nagy, meghatározó cég is beletartozik, akik tudják, hogy egy helyen megkapják a terméket és a szolgáltatást, s a minőség is magáért beszél. Természetesen sok magánvásárlójuk is van. Más javító műhelyekkel jó a kapcsolatuk, bár a márkaprivilégium náluk érvényesül, a garanciális javítást Szombathelyen végzik.