Állatgyógyászat
Hírek: 1 - 12
TÁJÉKOZTATÓ A LAPUNK SZÜNETELTETÉSÉRŐL, ESETLEGES VÉGLEGES KIKAPCSOLÁSÁRÓL!
2011. június 30. 8:20
 TÁJÉKOZTATÓ A LAPUNK SZÜNETELTETÉSÉRŐL, ESETLEGES VÉGLEGES KIKAPCSOLÁSÁRÓL.Jogszabályi értelmezésbeli bizonytalanságok az NMHH állásfoglalásainak hiánya miatt 2011.
Nehéz dilemma a devizahitel - Orbán Viktor a Facebookon
2011. február 26. 12:41
 A kormányfő azt szeretné, hogy a magyar költségvetés, a bankrendszer és az adósok arányosan osszák meg a devizaárfolyam elszabadulása miatt bedőlő lakáshitelek költségeit. Orbán Viktor erről pénteki Facebook-bejegyzésében ír, amelyben ezúttal az otthonteremtés témakörében válaszol a neki feltett kérdésekre.
DUNA szolidarítás művészek segítségével
2010. június 25. 21:18
 Június utolsó hétvégéjén Budapestre érkezik a Dunatekercs a Nemzetközi Duna Nap alkalmából. Különböző nemzetiségű művészek 10 országon át mintegy 3000 km-t megtéve eveznek le a Dunán a Fekete-tengerig a hosszú vászonnal.
Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron megye erős vonalat rajzol a jővőből
2010. május 30. 23:10
 Magyarország új történelmet formált az új magyar kormány megalakulásával.Hamarosan az önkormányzati választások következnek, ahol a Nyugat-Dunántúl politikusai együtt keresik a választ a helyi, települési politika kihívásaira.
Energia Magyarországnak többe kerülne?
2010. május 28. 23:52
 Az Európai Unió 27 tagállamában 1,5 százalékkal csökkent a háztartási elektromos áram és 16 százalékkal a gáz ára a 2008 második féléve és 2009 második féléve között eltelt egy évben. Vásárlóerő-paritáson számolva a legmagasabb áramdíjakat Magyarországon találták, a gázáraknál pedig az időszakban a legnagyobb emelkedés Magyarországon volt, nemzeti valutában számolva.
Jogi dereguláció lényeges segítség Országbíró Zoltán szerint a mikrovállalkozásoknak, családi vállalkozásoknak -
2010. május 6. 13:41
  Az új kormányra hárul a lakás és ingatlantulajdonosok által elvárt jogi teherkönnyítés és fokozott fogyasztóvédelem megvalósítása.   A leköszönő kormány tagjai még a tavasszal kézhez vették a hivatásos parlamenti lobbi keretében a Lakástulajdonosok és kisvállalkozások indítványait.
Hamarosan Köztársasági Elnök választásra kerül sor az országgyűlésben
2010. április 12. 16:47
 Sólyom László köztársasági elnök államfői mandátuma augusztus 5-én jár le - erősítette meg a Napi Gazdaság hétfői számában megjelenteket cáfolva Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője hétfőn. Az újság hétfői számában az új Országgyűlés legsürgetőbb feladatai között említi az államfőválasztást, mondván, Sólyom László ötéves mandátuma június hetedikén jár le, és az alkotmány szerint az új köztársasági elnököt ez előtt 30 nappal meg kell választani.
FOGYASZTÓVÉDELEM - átláthatóság és hozzáférés hiátusai
2010. március 30. 10:24
Minden a demokratikus jogállam müködésének zavarait okozó tünet fellelhető a magyarországi fogyasztóvédelemben - átláthatóság és hozzáférés hiátusai Országbíró Zoltán közérdek politikus szerint. A Parlament Kávéházban tartott sajtótájékoztató után tettük fel kérdéseinket Országbíró Zoltán közérdek politikus részére a magyarországi fogyasztóvédelem helyzetével kapcsolatosan.
A főváros karavánja halad...539 MrdFt
2010. március 13. 13:19
 A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén elfogadta Budapest 2010. évi költségvetését.
Ígéret helyett politikai válaszút? Átláthatóság a döntéshozatalban, vagy sötét zsákutca?
2010. március 13. 13:12
 Múlt, jelen, vagy jövő a régi-új Pató Pál korszak a magyar politikában. Megszűnik-e a parlamenti képviselők "kényelmi" törvénysértése, erőre kap-e az intézmények és a döntéshozatal átláthatósága.
A genetika tudománya ma már a macskáknak is segít?
2009. május 30. 11:56
A genetika tudománya a humándiagnosztika mellett rohamos fejlődésnek indult az állatdiagnosztika területén is. Hónapról-hónapra számos új információ áll a rendelkezésünkre a macska génekről és génsebészeti eljárásokról. Mivel a mindennapi embereknek, valamint a macskák tenyésztésével foglalkozó szakembereknek kevés információja van a macskagenetika legújabb eredményeiről, ezért nem tudják kihasználni a genetika tudományában rejlő lehetőségeket.
Az ország legnagyobb állatközpontja épül?!
2008. november 2. 17:45
Állati tervek Mogyoródon Mogyoród neve először a Hungaroring kapcsán lett igazán ismert 1986-ban, amikor megrendezték az első hazai Forma 1 versenyt. A pálya megépülése után mintegy 20 évig megállt az idő, de évente egy alkalommal felpezsdült a környék, majd ismét elcsendesedett.