Állatkozmetika
Hírek: 1 - 18
TÁJÉKOZTATÓ A LAPUNK SZÜNETELTETÉSÉRŐL, ESETLEGES VÉGLEGES KIKAPCSOLÁSÁRÓL!
2011. június 30. 8:20
 TÁJÉKOZTATÓ A LAPUNK SZÜNETELTETÉSÉRŐL, ESETLEGES VÉGLEGES KIKAPCSOLÁSÁRÓL.Jogszabályi értelmezésbeli bizonytalanságok az NMHH állásfoglalásainak hiánya miatt 2011.
Nehéz dilemma a devizahitel - Orbán Viktor a Facebookon
2011. február 26. 12:41
 A kormányfő azt szeretné, hogy a magyar költségvetés, a bankrendszer és az adósok arányosan osszák meg a devizaárfolyam elszabadulása miatt bedőlő lakáshitelek költségeit. Orbán Viktor erről pénteki Facebook-bejegyzésében ír, amelyben ezúttal az otthonteremtés témakörében válaszol a neki feltett kérdésekre.
Jó irány, jó döntésekkel - II. Akcióterv
2010. október 19. 8:09
 Hosszú évek óta először erősebb a józan ész és következetes a politikai döntés a meghírdetett intézkedésekben. A választó is mozgásteret kap az együttmüködéshez a II.
Kiemelt Adózók és Kiemelt Ügyek
2010. szeptember 26. 9:14
 Átalakul az APEH szervezete: október elsején az eddigi Kiemelt Adózok Igazgatósága mellett létrejön a Kiemelt Ügyek Igazgatósága és a Kiemelt Ügyek és Adózók Főigazgatósága, továbbá ismét lesznek megyei igazgatóságok - az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatalról szóló kormányrendelet módosítása a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. Burillák Attila, az APEH szóvivője az MTI érdeklődésére szombaton azt közölte, hogy az adóhatóság szervezeti átalakulásáról a jövő héten közölnek részleteket.
Gyilkosság és Triatlon VB
2010. szeptember 12. 20:50
 Belehalt sérüléseibe az a férfi, akit vasárnapra virradó éjjel a fővárosban többször megszúrtak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Az MTI értesülését megerősítve a verseny szervezői közölték: az áldozat a Budapesten megrendezett triatlon világbajnoki sorozat döntőjének amatőr résztvevője volt.
Parlamenti lobbi Európai módon - sikeres a jelzőrendszer
2010. szeptember 11. 21:15
 A választók ehhez hasonló határozott családvédelmet várnak el a kormánytól, mint Kósa Lajos és Rogán Antal által ismertetett 8 pont a devizahitelesek védelmében. Sikeres a hivatásos transzparens parlamenti lobbi jelzőrendszere, ahogy Országbíró Zoltán közérdek politikus tavaly ősz óta tartó közérdekpolitikai erőfeszítése a magyar családok vagyonvesztését előidéző pénzügyi terror elhárítása érdekében.
Eu migráció - Pintér Sándor Brüsszelben
2010. július 16. 8:08
 Egyre nagyobb nyomás hárul az Európai Unió határaira menekültügyben, és Magyarország támogatja a belga EU-elnökség azon törekvését, hogy 2012-re egységes eljárási módszerekben, szabályokban állapodjanak meg a tagállamok - mondta Pintér Sándor belügyminiszter csütörtökön Brüsszelben, az uniós országok belügyminisztereinek informális tanácskozásán. A megbeszélés közben tartott nemzetközi sajtótájékoztatón Pintér rendkívül nagy feladatnak nevezte ezt az egységesítést, de hangsúlyozta, hogy a cél elérése mind az egyes uniós tagállamoknak, mind magának az egész uniónak hasznára válna.
Zala, Vas és Győr-Moson-Sopron megye erős vonalat rajzol a jővőből
2010. május 30. 23:10
 Magyarország új történelmet formált az új magyar kormány megalakulásával.Hamarosan az önkormányzati választások következnek, ahol a Nyugat-Dunántúl politikusai együtt keresik a választ a helyi, települési politika kihívásaira.
Jogi dereguláció lényeges segítség Országbíró Zoltán szerint a mikrovállalkozásoknak, családi vállalkozásoknak -
2010. május 6. 13:41
  Az új kormányra hárul a lakás és ingatlantulajdonosok által elvárt jogi teherkönnyítés és fokozott fogyasztóvédelem megvalósítása.   A leköszönő kormány tagjai még a tavasszal kézhez vették a hivatásos parlamenti lobbi keretében a Lakástulajdonosok és kisvállalkozások indítványait.
Dalai Láma Budapesten
2010. május 6. 13:22
  A dalai láma szeptemberre tervezett budapesti látogatása keretében előadást tart majd a buddhizmusról, nyilvános tanítás keretében szól a boldogság művészetéről és ellátogat a Parlamentbe is - közölték a szervezőbizottság tagjai csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten.  A szervezők április 15-én jelentették be, hogy Tendzin Gyaco, a XIV.
Országos Szabadtéri Főzőverseny
2010. május 1. 18:06
 Az elmúlt hétvégén XVII. alkalommal rendezték meg Zánkán az Országos Szabadtéri Főzőversenyt, vendéglátó szakképzéssel foglalkozó iskolák számára.
FOGYASZTÓVÉDELEM - átláthatóság és hozzáférés hiátusai
2010. március 30. 10:24
Minden a demokratikus jogállam müködésének zavarait okozó tünet fellelhető a magyarországi fogyasztóvédelemben - átláthatóság és hozzáférés hiátusai Országbíró Zoltán közérdek politikus szerint. A Parlament Kávéházban tartott sajtótájékoztató után tettük fel kérdéseinket Országbíró Zoltán közérdek politikus részére a magyarországi fogyasztóvédelem helyzetével kapcsolatosan.
Vonat és metró helyett korrupció gyanús ügyek a fővárosban és vidéken?
2010. március 24. 21:16
 Budapesten a metróberuházás borzolja a közgazdasági kedélyeket, vidéken a vasútbezárások.Metró helyett van BKV ügy - nem kevés tanulsággal.
A főváros karavánja halad...539 MrdFt
2010. március 13. 13:19
 A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén elfogadta Budapest 2010. évi költségvetését.
Ígéret helyett politikai válaszút? Átláthatóság a döntéshozatalban, vagy sötét zsákutca?
2010. március 13. 13:12
 Múlt, jelen, vagy jövő a régi-új Pató Pál korszak a magyar politikában. Megszűnik-e a parlamenti képviselők "kényelmi" törvénysértése, erőre kap-e az intézmények és a döntéshozatal átláthatósága.
Igazi kultúra Hévíz városában
2010. február 11. 15:35
 A 15 éves jubileumát ülő Csokonai Vitéz Mihály Irodalmi és Művészeti Társaság október középső hétvégéjén tartotta a Hévízi Irodalmi Napok rendezvénysorozatát. A helyi illetve a megyei önkormányzat és a reumakórház által szponzorált hagyományos „literatúra örömnapok” nyitóünnepségét megtisztelték a honi irodalmi és művészeti élet kiválóságai, neves személyiségei.
Európai politika és érdekérvényesítés a magyar parlamentben
2009. november 26. 12:30
 Bejárta a magyar sajtót, hogy az Európai Bizottság átláthatósági elvárásainak megfelelően a modern demokrácia eszközével a kilakoltatások elleni szükséges jogalkotási lépéseket kéri és várja a lakástulajdonosok széles köre, a végrehajtás előtt állók társadalmi csoportja. A pártok feletti erőtérben dolgozó hivatalos parlamenti lobbi hasonlóan fontos ügynek tartja a lakástulajdonosok vagyonvesztésének fékezését, mint az NFFT létrejöttét, ahol a két nagy párt megtalálta a konszenzust, Nagy Andor, Szili Katalin szerepvállalásával.
Az ország legnagyobb állatközpontja épül?!
2008. november 2. 17:45
Állati tervek Mogyoródon Mogyoród neve először a Hungaroring kapcsán lett igazán ismert 1986-ban, amikor megrendezték az első hazai Forma 1 versenyt. A pálya megépülése után mintegy 20 évig megállt az idő, de évente egy alkalommal felpezsdült a környék, majd ismét elcsendesedett.