Ingatlanforgalmazás
Hírek: 1 - 11
Ingatlanpiaci helyzetkép
2007. június 21. 6:45
Itt nyár, a szabadságolások, üdülések időszaka. Arra voltunk kíváncsiak a szombathelyi Heckenast Ingatlanközvetítő és Forgalmazó Kft-nél, mennyire befolyásolja ez az ingatlanforgalmat, mi várható Vas megyében.
Kirakatba került ingatlanközvetítő
2007. április 6. 17:40
Továbbra is nehéz a használt lakásokat eladni, s egyre fontosabb szempont a vásárlóknál, építtetőknél az energiatakarékosság. Egyebek mellett ezt is megtudtuk a szombathelyi Heckenast Ingatlanközvetítő és Forgalmazó Kft.új belvárosi irodájában.
Fiatalok háza
2006. október 10. 10:39
Bár Szolnokon rengeteg ifjú pár szeretne beköltözni az un.: Fecske házakba, a Mester úton júliusban több lakás is üresen állt.
Ingatlanpiaci helyzetkép Vasban
2006. február 27. 19:25
Lassan tavaszodik, ilyenkor megmozdul az ingatlanpiac is. Milyen tendencia érvényesül, mi várható Szombathelyen, Vas megyében az ingatlanforgalmazás területén.
Kézzelfogható előnyöket kínál az együttműködés az ipari parkkal
2006. január 13. 16:09
Az Új Atlantisz az ország egyik legrégebben működő ipari parkja, már tíz éve működik. A betelepült üzemek beruházásai már meghaladták a nyolcmilliárd forintot, tavalyi árbevételük pedig a tízmilliárd forintot, komoly fejlesztéseket hajtottak végre és érezhetően megélénkült a befektetői érdeklődés is.
Olcsó falusi házakat keresnek
2005. december 13. 18:34
Vas megyében is meglehetősen stagnál az ingatlanpiac. A használt lakások – főként a panelek – iránt mélyponton van az érdeklődés, de jó helyen fekvő, olcsó falusi házakat keresnek.
Több érdeklődő - meghosszabbított határidő
2005. december 12. 18:00
Mint már korábban megírtuk, nagy felelősséggel és kihívással járó megbízást kapott a szombathelyi Heckenast Ingatlanközvetítő és Forgalmazó Kft. a Vas Megyei Önkormányzattól.
Eladó a Savaria Tourist és az Avar Szálló
2005. október 18. 18:03
 Nagy felelősséggel és kihívással járó megbízást kapott a szombathelyi Széchenyi utcában, egy magánklinika szomszédságában található Heckenast Ingatlanközvetítő és Forgalmazó Kft. a Vas Megyei Önkormányzattól.
Tisztul a lakáspiac Pécsett
2005. szeptember 27. 16:32
Hosszú évek  után  az elmúlt hónapban először volt tapasztalható a pozitív tendencia Pécsett: újra a normális mederben zajlanak a lakásügyletek, ami azt jelenti, hogy túlnyomó többségben azok jelentkeznek vásárlás céljából az ingatlanpiacon, akiknek valóban lakhatási lehetőségre van szükségük. A pécsi ingatlanirodák egységesen azt tapasztalják, hogy nehéz két év után újra megmozdult a pécsi lakásvásárlási piac.
Konferenciaterem lesz a Nemzeti moziból
2005. augusztus 12. 14:03
Több éves próbálkozás után sikerült vevőt találni a megyeszékhely központjában lévő üresen álló, egykori Nemzeti mozi épületére, amit konferencia- és rendezvényteremkéntkíván működtetni új tulajdonosa - mondta portálunknak Radócz Zoltán, Szolnok alpolgármestere.   Az 1884-ben épült, Nemzeti szállodának helyet adó, egyedileg védett épületegyüttesben 1922-től a 90-es évekig működött mozi.
Az első fecskék a százharmincból
2005. április 7. 4:38
Egyelőre keresni kell Magyarországon az olyan kis- és középvárosokat, ahol az önkormányzatok megengedhetik maguknak, hogy építési telkek tucatjait biztosítsák fészekrakást kezdő polgáraik számára. Ajka ilyen.