Vagyonvédelem
Hírek: 1 - 8
Biztonságban, kényelemben fóliával
2007. június 15. 18:21
Itt a nyár, még az úgynevezett vasárnapi vezetők is gyakrabban veszik elő ilyenkor dédelgetett gépkocsijukat, s nekivágnak az utaknak. Nem mindegy azonban, milyen komfortfokozattal és milyen biztonsággal.A hő-, fény- és biztonsági fóliák mindkét kritériumot szolgálják. Hogyan és mennyire, arról a szakma kiváló mesterét, a sorkifaludi Bögös Tibor Lászlót kérdeztük.
Nagyobb komfortban, nagyobb biztonságban
2007. január 14. 11:43
A sorkifaludi Bögös Tibor László a hő- fény és biztonsági fóliák telepítésének, a dekorációnak, az UV lakk és üveggravírozásnak és az épület-automatizálásnak egyaránt mestere és szakértője. Jól felszerelt műhelyében nemcsak komfortosítja a gépkocsikat, de biztonságot is ad nekik.
A szolgáltatás is lehet ajándék
2006. október 31. 14:46
Érdekes jelenségre figyelt fel Bögös Tibor László sorkifaludi vállalkozó, aki fóliázással, UV gravírozással, dekorációval, valamint épületautomatizálással is foglalkozik. Az emberek már nemcsak tárgyi ajándékokkal lepik meg szeretteiket karácsonyra, de szolgáltatások megrendelésével is.
Autóvédelem fóliázással és gravírozással
2006. május 12. 17:10
Aki többmilliós autót vásárol, sokmilliós házat épít, nagyon vigyáz rá, igyekszik azt meg is becsülni. Sokan mégis sajnálják a pénzt a védekezés hatásos módszereire.
Megmozdult valami huszárlaktanya ügyben
2006. február 17. 14:45
1991 óta nem sok minden történt a szombathelyi belvárosban lévő, igazi gazdára váró egykori huszárlaktanya területén, amely a szovjet alakulatok egyik bázisaként évtizedekre el volt zárva a külvilágtól. Most mintha megmozdult volna valami.
Megújul a sárvári vár
2005. december 24. 12:32
 Októberben megindult a sárvári vár több mint félmilliárd forintnyi rekonstrukciója. Ennek keretében megerősítik a bástyákat és a várfalat is.
Vis Maior a kaposvári Vis Maior körül?
2005. szeptember 28. 17:45
A Somogy Megyei Területfejlesztési Tanács szeptember 27-i ülésén elfogadta a kaposvári vis maior kérelmet vizsgáló bizottság jelentését. Ezzel kapcsolatban a Tanács a következőkről tájékoztatta a sajtót.
Kaposvári csapat a romániai árvízeknél
2005. július 20. 18:51
Ma délután megérkezett Erdélybe az a hat fős kaposvári alakulat, akik Hargita megyében igyekeznek enyhíteni a romániai árvíz okozta gondokon. Elsősorban a kutakat tisztítják meg az elhullott állatok tetemeitől, de ha igény van rá, egyéb területeken is igyekeznek segítséget nyújtani, például azzal, hogy egy mázsa étkezési cukrot vittek magukkal az élelmiszerhiány részbeni enyhítésére.