MIÉP
Hírek: 1 - 10
Orbán végleg elszabadult
2006. április 14. 0:43
A választások első fordulós eredményei után nem sokan jósoltak kormányváltást, de úgy tűnt, a mostanihoz hasonló arányok lesznek a Parlamentben. A jelenlegi helyzet azonban egy nagyon súlyos Fidesz vereséget is produkálhat, mivel Orbán Viktor két forduló közötti kampányában már nem csak az indulatok szabadultak el, hanem maga a pártvezér is. A bukás egyre inkább elkerülhetetlennek látszik, de vajon ki veszít többet, az elnök, vagy a párt?
Hamis ajánlás a MIÉP-nél
2006. március 25. 16:37
Jász-Nagykun-Szolnok megye 1. számú választókörzetében a MIÉP-Jobbik a Harmadik út jelöltje hamis ajánló-szelvényeket nyújtott be, ezért a választási bizottság feljelentést tett Kaszab László ellen.
Megfutamodás, vagy ésszerűség?
2006. március 21. 16:33
A rendszerváltás óta folyamatos a mentális agresszió a baloldallal szemben. Mind a Parlamentben, mind a köztereken megjelentek azok a "provokátorok", akik elsődleges célnak azt tekintik, hogy megkérdőjelezzék a szolidaritás politikáját. Az idei választások előtt ismét eklatáns példáját láthatjuk annak a gőgnek és arroganciának, ami az elmúlt 16 évet is jellemezte. A Fidesz, az MSZP bejelentése után hirdetett tömegmegmozdulást Budapestre, ugyanarra a napra, mégis 24 óra lesz a két rendezvény között.
Nagykoalíciót "követel" Csurka és Thürmer
2006. március 17. 14:36
A "Pártelnökök a Közgázon" rendezvénysorozat keretében látogatott el a Magyar Igazság és Élet Pártja, valamint a Magyar Kommunista Munkáspárt első embere az egyetemre, ahol - szavazótáborukhoz mérten nagy, amúgy - gyér érdeklődés mellett sorolták a nagyobbnál nagyobb hülyeségeket (sic). Ha eddig azt mondtuk a nagyobbik ellenzéki pártra, hogy populista, akkor ideje megalkotnunk az adott szó legfelsőbb fokát, a global-populistát, hogy megfelelő jelzővel illethessük az urakat.
Hivatalos megemlékezést Trianon áldozataira is!
2006. február 9. 19:50
A MIÉP-Jobbik pártszövetség Parlamentbe jutása után ismét kezdeményezni fogja, hogy 2006-tól a magyarországi közéletben, a Parlamentben és az iskolákban hivatalos emléknap legyen június 4-e.
A MIÉP Ifjúsági Tagozat állásfoglalása az áprilisi választásokról
2006. február 7. 21:38
A Magyar Igazság és Élet Pártjának Ifjúsági Tagozata úgy véli, hogy az áprilisi országgyűlési választások rendkívüli fontossággal bírnak a magyarság jövője szempontjából. Bízunk benne, hogy a magyar választópolgárok felismerik mostani döntésük súlyát.
Pályázati koncert - pénzjzutalom és különdíj
2006. február 6. 23:35
A tehetség önmagában nem elég. Szorgalmasan gyakorolni kell nap nap után, hogy idővel egy-egy hangszer virtuózává váljon valaki.
Lamperth Mónika a kormányoldal jelöltje Kaposváron
2006. február 5. 21:30
Az MSZP és az SZDSZ helyi szervezetei vasárnap kora este megállapodtak abban, hogy közös jelöltként indítják a Somogy megye 1-es számú választókerületben a 2006-os parlamenti választásokon - tájékoztatta a Helyi Lapokat Pintér Attila az MSZP kaposvári frakcióvezetője. További megállapodás keretében rendezi a két párt az önkormányzati választásokon való együttműködést, amely - Pintér szerint - mélyebb lesz mint az előző, elveszített választáson.
Orbán két napot tévedett
2006. január 19. 14:33
Mint arról a HelyiLapok beszámolt, Sólyom László kitűzte a 2006-os országgyűlési választás két fordulójának időpontját. Sem a választás napjában (vasárnap), sem a két forduló között eltelő időben (két hét) nem hozott újat az államelnök döntése, az azonban talán meglepetést okozott a szemlélők számára, hogy az első forduló, csupán két nappal lesz később, mint ahogy azt Orbán Viktor a híres, 125 napos beszédében jósolta.
Nem lesz MIÉP-jelölt Gidai Erzsébet, Nagy Feró és Lakatos Pál
2001. november 5. 8:50
Budapest, 2001. november 4. A Magyar Igazság és Élet Pártja sem Gidai Erzsébet közgazdászt, sem Nagy Feró rockzenészt, sem Lakatos Pál újságírót nem indítja a párt jelöltjeként a jövő évi országgyűlési választásokon - közölte Csurka István a MIÉP elnöke, parlamenti frakcióvezetője vasárnap az MTI érdeklődésére, az elmúlt napokban megjelent sajtóinformációkra reagálva.