MDF
Hírek: 1 - 20
Iskolapadban a parlamenti képviselők
2007. május 3. 15:47
Példát mutatnak a képviselők Az MDF sajtóközleménye
Dávid Ibolya a középosztály védelméről egyeztetne Kóka Jánossal
2007. április 29. 7:16
A Magyar Demokrata Fórum komoly aggodalommal figyeli azon folyamatokat, amelyek következtében a magyar középosztály tagjait egyre inkább a lecsúszás veszélye fenyegeti. E tendencia megállítását célozza a „Középosztály 13 pontja” programja. A Szabad Demokraták Szövetsége a választási kampány, valamint az elmúlt év során számos olyan – mindeddig nem teljesített – vállalást tett, amely tárgyalási alapként szolgálhat a középosztály érdekében való munka megkezdése során, Dávid Ibolya ezért szakmai egyeztetésre invitálja Kóka János pártelnököt. MDF sajtóközlemény
Elhalasztott liberalizáció, magas villanyszámlák?
2007. április 26. 17:52
Az energiapiaci liberalizáció elhalasztásáról döntött tegnapi ülésén a kormány. Az indoklás szerint azért, mert az Országgyűlés még nem fogadta el a 2030-ig tartó országos energiapolitikai koncepciót. A szociális érzékenységét hangoztató kormány ezzel egy időre megfosztotta a lakosságot villanyszámláik csökkentésének lehetőségétől. Az MDF sajtóközleménye
Meddig lopják még?
2007. április 17. 14:48
Herényi Károly MDF frakcióvezető sajtótájékoztatójáról
Az MDF figyelmeztetésére korrigált az APEH
2007. április 17. 11:25
Az MDF Sajtóiroda közleménye
Hatékony reformok kidolgozásához megfelelő szakemberek kellenek
2007. március 29. 16:23
A Magyar Demokrata Fórum a reformok hatékonyabbá tétele, a gazdaságunk versenyképessége érdekében Agyelszívó Alap létrehozását javasolja. Az MDF háttéranyaga
Értelmiségi a politikában
2007. március 27. 18:26
Német nyelven is megjelenik Antall József beszéd-gyűjteménye
Hová tünnek az 1 %-ok?
2007. március 23. 14:39
A Magyar Demokrata Fórum elkötelezett híve annak, hogy a politika a rendelkezésére álló eszközökkel biztosítsa a politikán kívüli szervezetek érdekeinek érvényre jutását. Ennek bizonyítéka az a civil törvénycsomag, amelyet a mai napon nyújtunk be az Országgyűlésnek. Ezzel a lépéssel a törvénymódosításon túl célunk az is, hogy felhívjuk az adófizető állampolgárok, a középosztály figyelmét arra, hogy ne feledkezzenek meg a civil szervezetekről, éljenek a lehetőséggel és rendelkezzenek adójuk egy százalékának felhasználásáról. Az MDF tájékoztatója
Az MDF országos gyűlésén a küldöttek újra elnökké választották Dávid Ibolyát
2007. március 13. 9:19
A küldöttek több mint nyolcvan százalékának támogatásával újra elnökké választotta az MDF országos gyűlése Dávid Ibolyát, aki így ötödik elnöki mandátumát kezdheti meg a Magyar Demokrata Fórumban. A pártelnök szerint a következő hónapokban a mostani mellett újabb egymillió embert kell megszólítania az MDF-nek.
Interpellálták a legfőbb ügyészt a móri ügyben
2007. március 5. 19:38
Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője interpellációt nyújtott be a legfőbb ügyészhez: „Miért hallgat az ügyészség a móri ügyben?” címmel:
Sajtótájékoztatót tartott az MDF Mohácsi Szervezete
2007. február 13. 11:15
A Magyar Demokrata Fórum Mohácsi Szervezete az elmúlt héten tájékoztatót tartott a sajtó munkatársai részére az Önkormányzat Irodaházában (Mohács, Szabadság utca 4.-6.). A sajtótájékoztatón Gayer Balázs, az MDF Mohácsi Szervezetének elnöke a párt a középosztály védelme érdekében kidolgozott (A „Középosztály 10 pontja”) programját ismertette.
A Magyar Demokrata Fórum állásfoglalása a Gönczöl-bizottság jelentéséről
2007. február 6. 16:58
A Magyar Demokrata Fórum értékelte a Gönczöl-bizottság megállapításait
A KÖZÉPOSZTÁLY 13 PONTJA
2007. január 30. 19:44
A Magyar Demokrata Fórum javaslatai a középosztály megerősítésére
Gondoskodjanak az illegálisan hazánkba került hulladék őrzéséről
2007. január 23. 17:55
A Magyar Demokrata Fórum közleménye
Veszélyben az oktatás, a kultúra ügye
2006. szeptember 7. 13:47
Szerdán az MDF tartott sajtótájékoztatót Jászberényben, melyen jelen volt Almásy Kornél, a demokrata fórum alelnöke is. A közoktatás mellett a tervezett tandíjról, a pedagógusok helyzetéről, az oktatási reformról esett szó.
MDF – CENTRUM közös polgármester- és képviselőjelöltek Mohácson
2006. szeptember 5. 17:23
Az MDF és a Centrum Párt választási megállapodást kötött, s közös polgármester- és képviselőjelölteket állít az önkormányzati választásokra Mohácson. A pártok együttműködési megállapodása nemcsak a választások idejére, hanem a későbbi közgyűlési munkára is vonatkozik.
Az MDF mohácsi szervezete Gayer Balázst támogatja
2006. szeptember 5. 17:16
"Átláthatóvá tenni az önkormányzat munkáját, növelni a város kistérségi vezető szerepét" - az MDF mohácsi polgármester-jelöltje Gayer Balázs.
Gayer Balázs - Az MDF polgármesterjelöltje Mohácson
2006. szeptember 5. 17:13
 A Magyar Demokrata Fórum mohácsi szervezete Gayer Balázst, a Pécsi Tudományegyetem végzős politológus hallgatóját, az Antall József Alapítvány tanácsadóját, a párt mohácsi elnökét jelölte polgármesternek, aki személyesen, egyéni körzetben is elindul a belvárosban.
Jászberény többet érdemel
2006. augusztus 14. 10:39
A helyhatósági választások nagyüzemében a Magyar Demokrata Fórum eddig kivárt. Mint azt csütörtöki sajtótájékoztatóján Szentesi Mihály elmondta, a nagy pártok lépéseit és azt várták, hogy milyen programmal állnak ki.
Az MDF Mohácsi Szervezete megtartotta alakuló közgyűlését
2006. július 3. 13:42
 A Magyar Demokrata Fórum (MDF) elnöke által kiadott, alapítást elfogadó nyilatkozata alapján megtartotta alakuló közgyűlését az MDF Mohácsi Városi Szervezete. Az alakuló közgyűlés titkos szavazással megválasztotta tisztségviselőit, illetve öttagú elnökségét, valamint meghatározta a 2006. évi önkormányzati választások alapelveit.