Fejlesztés
Hírek: 1 - 8
Szakmai nap az OPKM-ben
2012. február 11. 7:11
A zord időjárás ellenére az ország minden részéről, mind a 11 AJKP-t működtető intézmény vagy intézménypár ott volt az Arany János Programiroda által szervezett február 9-i szakmai találkozón, az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum dísztermében.
Közös faültetés
2009. október 19. 11:07
Az Újbudán hamarosan megnyíló Allee bevásárlóközpont környékén megkezdődött a parkosítás, melynek keretében a beruházó, a környéken lakók nagy örömére, több mint száz fát ültet el.
Felújítják a Tapolcát és Sümeget összekötő utat
2009. április 7. 14:31
Uniós forrásokból újítják fel a Tapolca és Sümeg közötti út mintegy 14 kilométeres szakaszát. Az 542 millió forintos beruházás eredményeként a július 20-ára tervezett átadást követően európai minőségű útszakaszon közlekedhet majd a felújítás által érintett mintegy 26 ezer fő.
Megújul Kadarkút városközpontja
2008. december 18. 9:21
Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-dunántúli Operatív Program (ÚMFT DDOP) Hátrányos helyzetű térségek kisvárosainak fejlesztése című kiírásában nyolcan nyertek. A szerződését elsőként aláíró Kadarkút Város Önkormányzata az EU-s támogatás segítségével a központját és a művelődési házát újítja meg.
Elektronikus betegdokumentáció
2008. december 4. 9:11
A december 3-án, a GYÓGYÍR Kht-ban működés közben bemutatott ELEKTRONIKUS BETEGDOKUMENTÁCIÓS RENDSZER újabb mérföldkő a kerület egészségügyi szolgáltatásának életében.
Támogatott utak és EKF projekt
2008. november 28. 11:57
2 milliárd 135 millió forint európai uniós támogatás megítélésével újabb mérföldkőhöz érkezett a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa (Pécs2010 EKF) program beruházása, a város megújítását célzó Közterek I. projekt – hangzott el a mai sajtótájékoztatón.
WOUGNET present at the European Development Days in Strasbourg
2008. november 23. 6:45
 The third edition of the European Development Days was organized in Strasbourg (France) on 15th to 17th of November 2008. The European Development Days symbolizes the determination of the European Commission to enhance public awareness about development cooperation and to strengthen the effectiveness of EU development assistance.
Soha nem látott méretű közlekedésfejlesztés Magyarországon
2008. szeptember 30. 13:14
Az ország fejlődésének elengedhetetlen felététele a közlekedési infrastruktúra fejlesztése. A kormány éppen ezért elkötelezett az útépítések folytatása mellett. Alig két hete, hogy átadták az M0-ás keleti szektorát, most pedig a körgyűrű másik kulcsfontosságú eleme, a Megyeri híd is megnyílt az autósok előtt, jelentősen javítva a főváros közlekedését. Az eddig átadott és a jelenleg épülő hidak és gyorsforgalmi utak gyökeresen rajzolták át Magyarország közlekedési térképét. A Megyeri híddal minden magyar polgár nyer, függetlenül attól, hogy az ország mely részében él.