Kosárlabda
Hírek: 1 - 20
Balatoni Kapunyitó Fesztivál nyolcadszor
2010. július 7. 13:11
Július 9-én ismét megnyitja képzeletbeli kapuit a Kelet - Balaton kistérség legnagyobb összművészeti fesztiválja..
Legutóbbi három mérkőzéséből egyet (és egy felet) megnyert az NB II-es komlói kosárlabdacsapat
2009. március 30. 22:21
Talán még a legfanatikusabb komlói kosárlabda-hívők sem hittek abban, hogy a teljesen átalakult, megfiatalodott NB II-es csapat Méltó ellenfele lehet a csoport többi együttesének. A tavaszi szezonból eddig lejátszott öt forduló során a lányok alaposan rácáfoltak a várakozásokra.
Bemutató edzést tartott Komlón a MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapata
2009. március 13. 21:10
Ritka - és egészen biztos, hogy maradandó - élményben volt részük azoknak a kosárlabda-kedvelőknek, akik megtekintették csütörtökön este a MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatának nyilvános edzését a komlói Sportközpontban. Európa egyik legjobb női csapata a sportszerető komlóiaknak az edzést követően lehetőséget biztosított az autogram-gyűjtésre, fotózásra, kötetlen beszélgetésre is.
Komlón a kosarasok is csodát tettek!
2009. március 2. 20:17
Nemrég arról számoltunk be, hogy nehéz tavasz vár a Komlói Bányász NB II-es női kosárlabda-csapatára, mely kényszerűségből igencsak fiatal játékoskerettel vág neki a tavaszi szezonnak. A lányok már az első mérkőzésükön rácáfoltak a várakozásra.
Nehéz időszak a komlói NB II-es kosarasoknál.
2009. február 3. 20:21
Ahogyan azt előre tudható volt, komoly nehézségek vártak a KBSK NB II-es női kosárlabdacsapatára 2008 őszétől. Az előző bajnokságban III. helyen végzett csapat keretéből ugyanis hat (!) játékos távozott, s őket csak nagyon fiatal - emiatt az NB II-re még nem kellően felkészült - emberekkel tudták pótolni, ez pedig nem sok jót ígért.
Továbbra is gyengélkedik a komlói NB II-es kosárlabdacsapat
2008. november 26. 10:48
Még el sem kezdődött a pontvadászat a női kosárlabda NB II-ben, amikor Egri Nándor, a komlóiak edzője azt mondta: ez a bajnokság nem lesz könnyű csapata számára. A mester előrelátása beigazolódni látszik...
Két hazai mérkőzésből egyet nyertek, egyet veszítettek a komlói kosaras-lányok az NB II-ben
2008. október 19. 15:40
Megkezdődött a pontvadászat a női kosárlabda NB II-ben is, s Komlói Bányász gyors egymásutánban két hazai találkozót játszhatott. Az eredmények a papírformának megfelelően alakultak...
Románia ellen duplán vígasztalódtak a magyar férfi kosarasok
2008. augusztus 4. 19:06
Augusztus 1- jén nemcsak a DKSE- Airport Debrecen férfi kézilabda gárdája, hanem a magyar férfi kosárlabda- válogatott is játszott felkészülési mérkőzést Románia ellen. Helyszín ezúttal is a Városi Rendezvénycsarnok volt. A július 14- ike óta Tapolcán edzőtáborozó kosarasok ugyan tettek kitérőt- Spanyolországba, ahol a világ legjobbjaitól megalázó vereséget szenvedtek /104:45/. Igaz a katalánok csúcsformában vannak és jobb erőkből is állnak, mint a mieink. Így aztán pénteken kíváncsian várta az a kevés néző a románok elleni összecsapást, aki kilátogatott a sportcsarnokba. Utólag elmondható, megérte nekik, hiszen Mészáros Lajos legénysége 31 pontos különbséggel múlta felül ellenfelét.
Férfi kosárlabda válogatott mérkőzésen: U-16 Magyarország - FALCO U-20 79:59
2008. július 26. 21:38
Berényi János, a magyar szövetség elnöke arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a magyar csapat a spanyolok meghívására játszik majd felkészülési mérkőzést, s a megállapodásnak része, hogy a világklasszisokkal teletűzdelt rivális jövőre viszonozza látogatását, azaz Magyarországon is sor kerül egy barátságos találkozóra. A hétfői összecsapás 20 órakor kezdődik, s várhatóan telt ház lesz a 11 ezres sportcsarnokban, hiszen sajtóhírek szerint 8500 jegy már elővételben elkelt. /www.origo.hu/sport/kosarlabda/20080725/.Ez volt az oka, hogy a július 26- ára meghirdetett Magyarország - U-20 Magyarország férfi kosárlabda válogatottak edzőmérkőzésére pénteken került sor, ahol a
Sajtóközlemény
2008. május 27. 18:54
A férfi kosárlabda bajnokság döntőjének a Falco és a Körmend által vívott mérkőzései előtt a két érintett város polgármestere sajtóközleményt adott ki.
Volt már szebb tavasz Komlón: az NB II-es kosárlabdázók három meccsükből kettőt elvesztettek
2008. március 27. 20:41
Az, hogy Sopronban kikapnak a komlói kosarasok, nem lehetett vitás - a kérdés legfeljebb a gólarány lehetett. A Paks legyőzése hazai környzetben szintén papírformának számított, az viszont már kevésbé, hogy a PEAC legyőzte a KBSK-t... A szokásos húsvéti amatőr tornán a Benkő-Kisgép Fanatic bizonyult a legjobbnak.
Fésűs Nelly a kickbox aerobikra esküszik
2007. november 12. 16:54
Fésűs Nellyvel idén is találkozhat a közönség a Papp László Budapest Sportarénában. A színésznő december 2-án, a 2. TeleSport-SPAR FittArénán Czanik Krisztián fitneszedző mellett fog tornázni a színpadon, méghozzá Krisztián kickbox aerobik óráján.
Javában készül az őszi szezonra a megfogyatkozott komlói kosárlabdacsapat
2007. szeptember 4. 21:38
Nincs könnyű helyzetben Egri Nándor, a Komlói Bányász NB II-es női kosárlabdacsapatának edzője. Együttese ugyanis - bár már több hete elkezdték a felkészülést az őszi pontvadászatra - erősen megfogyatkozott, s mivel ebben a sportágban Komlón kizárólag helyi játékosokra építhetnek, nem maradt más, mint az amúgy is fiatal gárda további fiatalítása...
Több mint hatezer pont egyetlen kosár-meccsen Komlón
2006. május 15. 18:41
Bár a jobb kosárlabda-mérkőzéseken gyakran potyognak a pontok, az azért nem mindennapi teljesítmény, hogy egyetlen találkozó több mint hatezer pontot hozzon. Márpedig Komlón a hét végén ez történt...
Ezúttal nyertek otthon a komlói kosarasok
2006. február 12. 20:20
A kedden hazai pályán elszenvedett kétpontos vereség után szombaton ismét házigazdaként léphettek pályára a Komlói Bányász női kosarasai, akik ezúttal otthon tartották a két pontot a megyei rivális, a PEAC 64-52 arányú legyőzésével.
Vereséggel kezdte a tavaszt a komlói kosár-csapat
2006. február 8. 21:14
Erején felül teljesített a Komlói Bányász NB II-es női kosárlabdacsapata, amikor az előző bajnokságban ezüstérmet szerzett. Aztán a komlói lányok 2005 őszén megismételték korábbi bravúrjukat és a szezon végén ismét a tabella második helyén álltak. A február 7.-én lejátszott első tavaszi mérkőzésüket hazai pályán elvesztették - igaz, az ellenfél a listavezető Szekszárd volt.
Új főszponzor és gálaműsor
2006. január 25. 10:19
Míg labdarúgásban a szombathelyi Haladás, addig kosárlabdában a körmendiek Vas megye legnagyobb hagyományú és legjobb eredményekkel büszkélkedhető együttese. Az eddigi cipős névadó és főszponzor Marc „kivonulása” miatt újabb támogatóként a Lami-Véd Kft-t sikerült megnyerni.
Hazai győzelmével második helyen zárt a KBSK
2005. december 22. 22:00
Bár a nyitófordulóban hazai pályán, majd később Szekszárdon is elszenvedett egy-egy váratlan vereséget a Komlói Bányász kosárlabdacsapata, Egri Nándor együttese hat győzelmet is elkönyvelhetett, így őszi teljesítményükkel végül nem okoztak csalódást.
Hat nap alatt három meccsből két vereség
2005. november 30. 23:19
A bajnokság nyitófordulójában elszenvedett váratlan hazai veresége óta kitűnően szerepelt a KBSK NB II-es együttese, mely azonban a múlt szerda óta két bajnoki találkozójából egyiket elvesztette. S mivel tegnap a Magyar Kupa mérkőzésen is alulmaradt, búcsúra kényszerült ettől a sorozattól, melyben egyébként így is sokkal tovább menetelt, mint azt eredetileg gondolták Komlón.
Komlói kosaras-bravúr Szombathelyen
2005. november 22. 21:33
Az előző bajnokságban elért ezüstérem után kevesen gondolták, hogy az őszi szezon nyitómérkőzésén a Komlói Bányász NB II-es női kosárlabdacsapata hazai pályán kikap a mögötte végző Szombathely együttesétől. A váratlan esemény mégis bekövetkezett, de a komlói lányok most idegenben kiköszörülték a csorbát, hisz Szombathelyen ők bizonyultak jobbnak korábbi legyőzőjüknél.