Centrum Párt
Hírek: 1 - 4
MDF – CENTRUM közös polgármester- és képviselőjelöltek Mohácson
2006. szeptember 5. 17:23
Az MDF és a Centrum Párt választási megállapodást kötött, s közös polgármester- és képviselőjelölteket állít az önkormányzati választásokra Mohácson. A pártok együttműködési megállapodása nemcsak a választások idejére, hanem a későbbi közgyűlési munkára is vonatkozik.
Orbán két napot tévedett
2006. január 19. 14:33
Mint arról a HelyiLapok beszámolt, Sólyom László kitűzte a 2006-os országgyűlési választás két fordulójának időpontját. Sem a választás napjában (vasárnap), sem a két forduló között eltelő időben (két hét) nem hozott újat az államelnök döntése, az azonban talán meglepetést okozott a szemlélők számára, hogy az első forduló, csupán két nappal lesz később, mint ahogy azt Orbán Viktor a híres, 125 napos beszédében jósolta.
Területi képviseletet nyitott a Centrum párt
2005. november 11. 8:26
Az Összefogás Magyarországért Centrum politikai szellemi bázisának erősítése érdekében Ajka, Devecser és térségük körzetében megkezdte működését a párt területi képviseleti irodája.
Koalíció 2006 - Szekeres Imre válaszol
2005. június 2. 14:03
Szekeres Imrét, az MSZP elnökhelyettesét kérdeztük a kisebbik koalíciós párttal, az SZDSZ-szel kapcsolatban, az általuk végzett közvélemény-kutatásokat vizsgálva, saját viselkedésük tükrében. Érdeklődésünk kiterjedt arra is, hogy 2006-os győzelme esetén kivel képzeli el koalíciós jövőjét a párt, illetve kivel tartja azt kizártnak?