Képviselők
Hírek: 1 - 20
Gyurcsány Ferenc beszéde az őszödi beszédről tartott parlamenti vitanapon 2.
2007. június 14. 22:52
Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elszúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Az elmúlt 17 évben, de különösen 2001-től, három kormány gazdaságpolitikája. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni.
Gyurcsány Ferenc beszéde az őszödi beszédről tartott parlamenti vitanapon 1.
2007. június 14. 22:37
Értem az ellenzék szándékát e vitanappal. Ki ne értené, aki itthon volt tavaly, szeptember 17-ét követően… Sokakkal együtt pontosan tudom, hogy nem a beszéd valódi tartalmáról, üzenetéről akarnak ma disputát folytatni, csupán hozzám ragasztani egy rossz, dehonesztáló jelzőt.
Szolnokon ülésezett a parlament mezőgazdasági bizottsága
2007. június 1. 15:50
Jelentős változások várhatók ez évtől a hazai erdészeti támogatási rendszerben, mivel a nemzeti támogatások szerepét nagyobb részt átveszik a társfinanszírozott támogatások. Mind az állami erdészetek, mind a magán erdőgazdálkodók átmeneti évként tekintenek az idei esztendőre. Ez derült ki a parlament mezőgazdasági bizottságának Szolnokra kihelyezett ülésén, ahol érzékelhető volt minden megszólaló részéről a várakozással teli feszültség.
Képviselői fogadóóra
2007. február 16. 10:40
Tóth Ferenc, Szolnok MJV Önkormányzati képviselője (Városvédő Egyesületek) nyilt fogadóórát tart 2007 február 20-án (kedd) 17.00-tól Szolnokon, a HEMO-ban (Táncsics M. út 5-9 )
(kis)Királyokat választottunk?
2006. december 10. 22:36
A Fidesz Európai Parlamenti képviselői többedszer utasították vissza az együttműködést Gyurcsány Ferenccel, a Magyar Köztársaság megválasztott miniszterelnökével. Persze ezen nem lehet csodálkozni, ha megfigyeljük azt, hogy a párt helyi képviselőinek is fontosabb a "papagáj-kommandó" életbentartása, mint az érdemi munka. Vegyük észre: királyokat választottunk, kiskirályokat, akik veszik maguknak a bátorságot, és pártérdekeket szolgálnak hazánk érdekei helyett.
A város legyen az első
2006. október 7. 10:42
Bár a választások alaphangját az országos politika erőfitogtatásai adták meg, a Szövetség Keszthelyért Egyesület azt szeretné, ha az önkormányzati munkát csakis a város érdekei és a szakmai érvek alapján folytathatnák- hangzott el a civil szervezet sajtótájékoztatóján. A keszthelyi testületbe bejutott tagjaik - Gachályi András közgazdász és Keszey Tivadar iskolaigazgató - elvárják, hogy a továbbiakban személyeskedésektől, önös- és pártérdekektől mentes munka alakuljon ki.
Semjén ateista és homoszexuális
2006. március 31. 0:47
Nehéz egy mentálisan instabil ember benyomását keltő politikusról írni, pláne a választási kampány hajrájában. Semjén Zsolt, aki valami sátáni ötlettől vezéreltetve, úgy pakolta egymás után a szavakat, hogy - valószínűleg nem véletlenül - belegyalogolt egy vallási csoport lelkébe, amikor zsidókat lepedofilozta a szakálas bácsis eszement gondolatmenetével, majd ugyanez a Semjén gyors egymásután, kétszer nácizta le a miniszterelnököt, miközben már nemcsak politikai ellenfeleit akarja kiirtani - na, ebben ő hasonlít Hitlerre - hanem azok támogatóit is.
FIDESZES lakossági fórum Puszatszabolcson
2006. március 26. 14:10
2005 március 24-én 18 órai kezdettel tartotta lakossági fórumát Pusztaszabolcson a Fidesz Dr. Őry Csaba európai parlamenti képviselő és Rédli László a Fejér megyei 4 számú választókerület országgyűlési képviselőjelölt részvételével. A lakossági fórumon mintegy 50-60 túlnyomórészt pusztaszabolcsi lakos jelent meg.
Vas megyei képviselőjelöltek a 4.számú OEVK-ban
2006. március 12. 13:02
Március 2-ig hat képviselőjelöltet vettek nyilvántartásba a Vas megyei 4.számú OEVK-ban
KÖZÖSEN A SZEBB, ÉLHETŐBB VÁROSÉRT! (Sárbogárd)
2006. február 13. 19:57
Örülök annak, hogy megkerestél leveleddel, amelyben mindannyiunkat foglalkoztató városfejlesztési elképzeléseket („közös ügyeket”) sorolsz fel. Különösen kedves számomra az a bizalom, hogy nem a jelenlegi országgyűlési képviselőket kerested meg, hanem engem, mint jelöltet. Köszönöm.
Segít a jogász (Dr. Szabadkai Tamás)
2006. február 10. 8:59
Előző számainkban az ingatlanok megvételéről, bérbeadásáról, a mindennapi használatuk során jelentkező kérdésekről esett szó. Gyakran felmerül a kérdés, ha életünk végéig a lakásunk, házunk a tulajdonunkban marad: kié legyen, ha mi már nem leszünk. Én azt mondom, jobb ezt előre átgondolni, és a szükséges lépéseket megtenni, minthogy a majdani örökösök vitatkozzanak egymással...
EGY SZEBB ÉLHETŐBB VÁROSÉRT! (Sárbogárd)
2006. január 26. 16:03
Dr. Szabadkai Tamás Országgyűlési Képviselő-jelölt úr! Köszönöm, élek az általad felkínált lehetőséggel, mely a Sárréti Híd 1. számában megjelent hirdetésedben ajánlottál, hisz már a korábban elhangzott javaslataim számodra bizonyára ismerősen fognak csengeni.
Orbán két napot tévedett
2006. január 19. 14:33
Mint arról a HelyiLapok beszámolt, Sólyom László kitűzte a 2006-os országgyűlési választás két fordulójának időpontját. Sem a választás napjában (vasárnap), sem a két forduló között eltelő időben (két hét) nem hozott újat az államelnök döntése, az azonban talán meglepetést okozott a szemlélők számára, hogy az első forduló, csupán két nappal lesz később, mint ahogy azt Orbán Viktor a híres, 125 napos beszédében jósolta.
Civil a pályán - idegen a cowbolyok között
2005. december 23. 15:02
„Civil a pályán” címmel zajlott le a Modern Tudás Alapítvány honlapján a Liberális Klub soron következő online fóruma. A fórum vendége ezúttal Erdei Péter volt, aki szolnoki önkormányzati képviselő, környezetvédelmi szakmérnök, műszaki tanár, szdsz-es országgyűlési képviselő-jelölt, a környezetvédelemmel foglalkozó Tisza Klub és a lengyel barátságot Szolnokon ápoló Lengyel-Magyar Klub alapítója is egyúttal.
"Ne csak a kiváltságos gyerekek kerülhessenek a művészetek közelébe"
2005. december 8. 10:58
"Ne csak a kiváltságos gyerekek kerülhessenek a művészetek közelébe" címet viselő felszólalásában az alapfokú művészetoktatási intézmények támogatáscsökkentése ellen érvelt a parlamentben Kékkői Zoltán, a siklósi kistérség Fideszes országgyűlési képviselője.
Nyílt levél a T. Háznak
2005. november 26. 6:56
Miért kapnak fizetést a képviselők, ha alig látjuk őket a munkahelyükön?
Kövér László: "2006-ban szinte minden eldől"
2005. november 22. 14:05
2006-ban szinte minden eldől, mert ami számunkra fontos, az életünktől elválaszthatatlan, azt vagy meg tudjuk menteni, vagy pedig kicsúszik a magyar talaj a lábunk alól – mondta szombaton (november 19.) Villányban Kövér László, ahol kisgazda, kereszténydemokrata és fideszes politikusok találkoztak.
Elkészült az MSZP Baranya megyei listája
2005. november 18. 11:09
 A megyei küldöttértekezlet döntése alapján az MSZP elkészítette a 2006. évi országgyűlési választások Baranya megyei listáját, azaz kialakult a megyei listán induló országgyűlési képviselőjelöltek tizennyolcas névsora.
Testületi ülés lesz 2005. november 24-én
2005. november 16. 14:38
Helyszín: Városháza, Pávai Vajna Ferenc terem Időpont: 2005. november 24. 15 óra. A tervezett napirendi pontokat olvashatják a hírben. A testületi ülés nyilvános, a rögzített videofelvételt az ülést követő hétvégén a Városi Televízióban láthatják!
IV. Rapcsák emlékverseny, Hódmezővásárhely, 2005
2005. szeptember 16. 13:51
Szeptember elején negyedik alkalommal rendezték meg Hódmezővásárhelyen a 2002-ben elhunyt dr. Rapcsák András országgyűlési képviselő, polgármester emlékére a sakk emlékversenyt.