Párthírek
Hírek: 1 - 20
"Minden magyar felelős minden magyarért!"
2007. május 31. 16:35
1945 óta nem volt még ennyi Trianon megemlékezés az országban, mint az idén, csak a Jobbik közreműködésével vagy szervezésével, országosan mintegy ötven megemlékezés, gyászünnepség lesz.
Fasiszta jelenségek: „Félelmetes folyamat”
2007. május 21. 9:49
Egyre erőteljesebben nyilvánulnak meg a fasiszta jelenségek Magyarországon – mondta Bársony Margit, a Magyarországi Munkáspárt 2006 elnevezésű szervezet alelnöke egy szolnoki sajtótájékoztatón. Elindult egy félelmetes folyamat, ami nem csak Magyarországon figyelhető meg, de nálunk van a gócpontja – tette hozzá.
Komlói levezető elnök az SZDSZ tisztújító küldöttgyűlésén
2007. április 3. 20:05
Egy alig 28 ezres lélekszámú kisvárosban szinte mindenki ismer mindenkit. Ez persze nem teljesen igaz, de hogy Komlón sokan ismerik Szigeti Szabolcsot, az tény. Ő ugyanis túl azon, hogy a város képviseló-testületének a tagja, s az önkormányzat egyik bizottságának vezetője, elnöke az SZDSZ helyi szervezetének is, miként tagja a párt megyei elnökségének,s az SZDSZ országos tanácsának is. Pártja múlt hét végén tartott értekezletén fontos szerep jutott a komlói fiatalembernek...
Szégyenfolt a gyermekszegénység – támad a jobboldal
2007. április 3. 9:59
A baloldali összefogásról tanácskoztak Szolnokon. Az országos konferencián többek között hangsúlyozták: erkölcsi kötelesség fellépni a gyermekszegénység ellen. A szervező házigazda a Magyarországi Munkáspárt 2006. szervezet volt.
Az MDF Mohácsi Szervezete megtartotta alakuló közgyűlését
2006. július 3. 13:42
 A Magyar Demokrata Fórum (MDF) elnöke által kiadott, alapítást elfogadó nyilatkozata alapján megtartotta alakuló közgyűlését az MDF Mohácsi Városi Szervezete. Az alakuló közgyűlés titkos szavazással megválasztotta tisztségviselőit, illetve öttagú elnökségét, valamint meghatározta a 2006. évi önkormányzati választások alapelveit.
Megbízó levél átadás ...két felvonásban
2006. május 16. 13:42
Ünnepélyes külsőségek között vették át megbízóleveleiket Veszprémben a Megyeháza Egry termében azok a képviselők, akik pártlistáról jutottak be a Parlamentbe.
MSZP: valamennyi Veszprém megyei képviselőjelöltünk bejutott a Parlamentbe - Borfalu Pápán - Virágosítás Malomsokon
2006. április 29. 11:12
Április végétől színes forgatag és zamatos borok várják az érdeklődőket Pápán, az Esterházy-kastély udvarán - Gyurátz-napokat tartottak a pápai Gyurátz Ferenc evangélikus iskolában- virágosítás Malomsokon
Infrastruktúra- és vasútfejlesztés Vas megyében
2006. április 6. 17:41
Celldömölk és Sárvár térségében feltétlen szükséges az infrastruktúra és a vasút fejlesztése - jelentette ki Rátz Ottó, a Kereszténydemokratapárt alelnöke, képviselőjelölt.
Bemutatta győri képviselőjelöltjeit a Kereszténydemokratapárt
2006. március 6. 21:06
A Kereszténydemokratapárt győri sajtótájékoztatóján mutatta be két (győri) képviselőjelöltjét, továbbá a párt programját , amely a Szegénység felszámolása címet viseli. A párt képviselőjelöltjeit támogatja a Kisgazdaszövetség.
A jelenlegi kormánykoalíciónak van esélye a győzelemre
2006. február 23. 22:02
A Kereszténydemokratapárt VOKS 2006 Közvéleménykutató és PR Műhelye közzétette legfrissebb közvéleménykutatási adatait. Az eredmény röviden: a jelenlegi kormánykoalíciónak van a legnagyobb esélye a győzelemre.
"Gyurcsányt likvidálni kell"
2006. február 14. 11:02
A kommunikáció évszázadában szinte bármilyen információhoz hozzá lehet jutni. Van, amihez legálisan és van, amihez illegálisan, vagyis lopva. Minden olyan formula legálisnak tekinthető, ahol az információ tulajdonosa tudtával jutunk hozzá az általa birtokolt adatokhoz, illetve, amikor ugyanez a jogtulajdonos olyan magatartást tanúsít, aminek ismert következménye lehet az információ harmadik személyhez jutása. Leegyszerűsítve, ha valaki feltesz egy anyagot egy nyilvános honlapra, akkor ne kezdjen el hisztizni - mint teszi a Fidesz - ha azt valaki felhasználja! Ugyanakkor nem tekinthető helyes viselkedésnek, ha az "utcán" talált kulccsal jutunk be valakinek a birtokára, és tulajdonítunk el onnan értékeket, javakat. Ez a viselkedés megegyezik azzal, amikor valaki nemes egyszerűséggel beszakítja az ajtót és kirabol bennünket.
START A CSŐD FELÉ! (Sárbogárd)
2006. február 10. 9:40
Figyelemmel kisérve az utóbbi két év megtörtént, különösen furcsa egybe eső dolgok, és események történéseit. Az igazságszolgáltatás, illetve sajtószabadság területén elképesztő és hajmeresztő dolgok látszanak beigazolódni. Úgy tűnik egy-egy ítélethozatalnál, vagy sajtóorgánumnál politikai színezetű döntések és diszkrimináció olvasható ki...
Tanítom és gyakorlom a konfliktuskezelést
2006. január 31. 12:02
Múlt heti taggyűlésén az SZDSZ ajkai szervezete - szimpatizánsai bevonásával - arról tárgyalt, ki hogyan segítse jelöltjük, Enesey Rita eredményes szereplését az országgyűlési képviselő-választáson.
A Kereszténydemokratapárt az önkormáyzatokért
2006. január 26. 18:12
Tanácskozott a Kereszténydemokratapárt Önkormányzati Testülete : forrásokat a feladatokhoz!
Magyarán szólva Első gondolataim Bódai Gábor
2006. január 26. 17:23
Első gondolataim Bódai Gábor cikke olvastán A ködben senki nem lát szitán. Miről is van szó kedves Gábor? Sugalltad újságcikkedben azt, mintha az V-ös választókörzet túl lenne preferálva...
EGY SZEBB ÉLHETŐBB VÁROSÉRT! (Sárbogárd)
2006. január 26. 16:03
Dr. Szabadkai Tamás Országgyűlési Képviselő-jelölt úr! Köszönöm, élek az általad felkínált lehetőséggel, mely a Sárréti Híd 1. számában megjelent hirdetésedben ajánlottál, hisz már a korábban elhangzott javaslataim számodra bizonyára ismerősen fognak csengeni.
A MAGYAR NEMZET ARCULCSAPÁSA!
2006. január 25. 19:22
Szinte nem telik el nap, hogy a köztudatba egy-egy jól hangzó lég lufit, a Gyurcsány kabinet ne eresztene magasba, melyek aztán az idő múlásával rendre nem érnek célba. Éppen ezért erkölcstelen és minősíthetetlen hogy a ciklus lejárta előtt közvetlen, még mindig visszafelé mutogat a szociálisan érzékeny, sötétbe tapogatózó és siralmas teljesítményt nyújtó szakértő kormány!
Szocialista politikus az érseknél
2006. január 23. 22:27
Dr. Seregély István egri érsek magánjellegű megbeszélésen a hivatalában fogadta dr. Szekeres Imre országgyűlési képviselőt, a Magyar Szocialista Párt elnökhelyettesét. Az 1950-ben Szolnokon született politikus az MSZP alapító tagja. Négy évvel ezelőtt a Jász-Nagykun-Szolnok megyei listán választották országgyűlési képviselővé.
Fidesz kampánystart Szombathelyen
2006. január 23. 21:34
Rogán Antal a Szövetség Országos Kampányfőnöke Vas megye I-es választókerületében Szakály Gábort, a II-esben Lazáry Viktort bízta meg a helyi kampány irányításával.
Bemutatták a Pest megyei szocialista képviselő-jelölteket.
2006. január 23. 21:03
Lendvai Ildikó, az MSZP frakciójának vezetője Vácott mutatta be a párt Pest megyei képviselőjelöltjeit, akik jelenleg is mindannyian országyűlési képviselők.