Innen-onnan
Hírek: 1 - 20
Lószőrfonó és gyapjúhímző tábor a Csengedben
2011. június 27. 20:56
Lószőr és gyapjúhímző tábor a Csengedben
Két hét alatt lett listavezető a Drága kéj-Szofi története lebilincseli az olvasókat
2011. június 22. 17:17
Mindössze két hét kellett ahhoz, hogy Szalai Vivien második könyve, a Drága kéj az eladási listák élére kerüljön. A magyar luxusprostituált történetének folytatása rövid idő alatt az olvasók kedvencévé vált a legfrissebb adatok szerint.
A Rippel fivérek lenyomták Gyurta Danit
2011. június 20. 17:45
A Rippel fivérek és Gyurta Dani is rajthoz állt a Hungaroring Vezetéstechnikai pályáján. A hírességek az idei Fair vezető program egyik záró eseményén mérték össze tudásukat. A csúszós pályán az artisták bántak a legügyesebben a kormánnyal.
Apák napi fotópályázaton választották ki az év apukáját: egy pápai szakközepiskolai tanár kapta a legtöbb szavazatot
2011. június 16. 18:15
Budapest, 2011. június 16.- Vasárnap, június 19-én ünnepeljük apák napját. Az édesapák iránti tisztelet és figyelem felhívására, az apák napi hagyományok hazai népszerűsítésére 2011 májusában fotópályázat indult a www.facebook.com/kuponvilag.hu oldalon, melynek során kiválasztották az Év Apukáját.
Rogán Antal Jóban Rosszban-Szerepet kapott a TV2 sikersorozatában a polgármester
2011. június 8. 19:12
Rogán Antal önmagát alakítja a Jóban Rosszban egyik, szeptemberben képernyőre kerülő epizódjában. A FIDESZ V. kerületi polgármestere feleségével, Cecíliával és Krumpli kutyájukkal állt a TV2 sikersorozatának kamerája elé a Kossuth téren.
A legnagyobb hazai sztár dj-k a Class FM-re költöznek
2011. június 2. 20:36
A legenda, a funky magyarországi helytartója, a világsztárok hivatalos remixmestere és a világ 100 legjobb Dj-inek magyar képviselői bevették a Class FM stúdióját. Ugyanis hazánk legnagyobb lemezlovasai, Dj Palotai, Whiteboy, Karmatronic és Myon&Shane54 június 3-tól minden pénteken magukhoz ragadják a legfrissebb korongokat, és klubhangulatot varázsolnak az éterbe
Sütiparadicsomban lazítottak a Comet legjobb női előadói
2011. június 1. 21:59
Barbee, Lola, Rami, Tóth Gabi és Wolf Kati félredobták a mikrofont, helyette habverőt és fakanalat ragadtak: A VIVA Comet legjobb női előadói csupán pár órára intettek búcsút a zenének, és cukrásztanoncként próbálták ki magukat. A lányok sikerrel vették az új kihívást, és ínycsiklandó sütiket díszítettek a csapatépítőnek is kiváló gyorstalpalón.
Veronka megihlette Kasza Tibit
2011. június 1. 21:10
Tavaly ősszel csúnyácska rezidens érkezett a Csillagvirág klinikára. Veronka kedvességével és tudásával sokakat lenyűgözött, múlt héten pedig az is kiderült, a nagy szemüveg és a fogszabályzó egy bájos lányt takar. Veronka, azaz Kondákor Zsófi Kasza Tibit is megihlette, aki dögös fotósorozatot készített a Jóban Rosszban sztárjáról.
Tátorján Fesztivál 2011.
2011. május 31. 14:59
Tartalmas és felhőtlen hétvégére várnak minden kedves érdeklődőt Balatonkenesére a VIII. Tátorján Fesztiválra, melynek keretében az idén 20 éves Tájházat is ünneplik..
Sztárcsemeték mesés délelőttje a Vidámparkban
2011. május 26. 22:09
Sarka Kata kislányával, Noémivel és Tornóczky Anitával; Dopeman barátnőjével és lányával, Fannival; Vágó Piros pici fiával, Zalánnal; a KFT zenekarból Bornai Tibor unokájával; Fésűs Nelly cserfes kislányával, Csengével; a Hooligans dobosa, Endi párjával és Kiarával; valamint VV Anikó együtt ünnepelte a gyermeknapot a Budapesti Vidámparkban. A sztárok és csemetéi a Sugarbird legújabb mesepólójában próbálták ki Dzsungel ország játékait.
ÉLŐ UFO az EFOTT sajtótájékoztatón
2011. május 26. 21:11
Nemrégiben rendezték meg az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT) a sajtótájékoztatóját a budapesti Eiffel téren. A rendezvényen több neves fellépő mellett az UFO együttes is bemutatkozott, immáron új felállásban. Az együttest erősíti egy kitűnő énekesnő, a Megasztárban egy énekformációval induló és a svájci Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőjén is fellépő Fehér Zsuzsi
Kalandparkban lazítottak a Comet-gömb várományosai
2011. május 25. 19:03
A kemény felkészülést maguk mögött hagyva, vidám csapatépítőre vállalkoztak a VIVA Comet legjobb férfi előadói. Fluor, Király Viktor, Puskás Peti, SP és Varga Viktor gumiabroncsokon átkúszva, köteleken lógva, mászva bizonyították be, hogy nemcsak a zenei életben, hanem egy rendhagyó kiképzésen is megállják a helyüket. A Tordasi Csárda és Kalandpark Komplexumban tartott bátorságpróbán azonban Fluornak nemcsak csapattársaival, hanem a magassággal is meg kellett küzdenie.
Még egy hétig keresik a Magyar Simon’s Cat-et! - Mert mindenki ismer legalább egy Simon's Cat-hez hasonló macskát!
2011. május 24. 19:04
2008-ban az interneten érkezett el hozzánk Simon’s Cat, a bájos rajzfilmcica. Néhány kifejező vonal, jellemző vonás, semmit és mégis sokatmondó hangok hoztak ekkor valami újat a macskabarátok életébe.
Fesztiválozz a sztárok csizmáiban!
2011. május 19. 18:26
Itt a nyár és vele a szabadtéri fesztiválszezon, amely a rutinos fesztiválozók egybehangzó tapasztalata alapján, nem múlik el egy-egy esőnap nélkül. A borongós napokra is tökéletes kedvenc sztárjaink, Bartók Eszter, Zimány Linda, Hujber Feri, Varga Viktor, Dér Heni és Katus Attila és egyedi tervezésű fekete-fehér Jack gumicsizma kollekciója, amelyekre most bárki licitálhat.
Pannonia 3 keréken Keresztül-Kasul!
2011. május 19. 16:46
A szervezők 2010-ben 40 nap alatt 450 településen kutatták Magyarország rejtett értékeit egy 50 éves oldalkocsi Pannonia motor nyergében. 2011. augusztus 01-31 között a stáb újra elindul, hogy ezúttal Keresztül-Kasul is bejárja az országot.
Pálinka Jóban Rosszban
2011. május 11. 18:01
A Jóban Rosszban színészei is kikapcsolódtak és koccintottak a hétvégi Pálinkafesztiválon. A Budai Várban Legerszki Kriszti, Baronits Gábor, Gesztesi Károly és Kembe Sorel kapott ízelítőt Laci betyár vendégszeretetéből és a leggyümölcsösebb hungarikumokból.
A Híd két oldalról épül…
2011. május 8. 17:06
A mindenkori politika pont annyit tehet, amennyit a magyar nép, az emberek akarata, tudata enged. Senki ne a politikusokra mutogasson egy több évtizedes probléma miatt. Meg kéne érteni, a gyűlölet gyűlöletet szül végtelenül. Minden oldalnak vannak sérelmei. Meg kell próbálni túllépni. A klip nem indulatot akar ébreszteni, hanem hidat verni, ahol kétirányú a forgalom. Marjai Juditot, a valamikori modellt, azóta művészfotóst, új szerepkörben találjuk, hisz nem kis szerepe volt a klip létrehozásában. Sőt mint megtudtuk ő maga találta is ki.
VV Anikó még nyerhet-CKM címlap várja a csinos ex- villalakót?
2011. május 7. 13:00
Alighogy VV Anikó kilépett a ValóVilág4 luxusbörtönéből, megtudta, hogy Magyarország Álomnői közé választották. A fekete démon számára néhány nap múlva kiderül, milyen eredménnyel végzett a Top100 díjkiosztó gálán, ahol olyan hírességekkel mérettetik meg, mint Balogh Edina, Janicsák Veca, Bódi Sylvi vagy Horváth Éva.
Megvannak a 2011-es MTV Movie Awards jelöltjei-A Fekete hattyú kiütheti Harry Pottert
2011. május 6. 9:17
A Fekete hattyú, A közösségi háló, Harry Potter és a Halál ereklyéi, Alkonyat – Napfogyatkozás, és az Eredet. Öt korszakalkotó film, amelyek a 2011-es MTV Movie Awards gálán egymás ellen küzdenek az arany popcorn szobrocskákért. Az év legviccesebb filmes díjátadójának végre kiderültek a jelöltjei.
Ada már magabiztosan készül a bikini-szezonra
2011. május 5. 22:30
A magyar tengerhez készül idén nyáron Ada két kisfiával, Bálinttal és Bencével. A nyaralásig ugyan még van egy kis idő, de a csinos műsorvezető már most el kezdett készülni a bikini-szezonra, hiszen az elmúlt hónapokban észrevétlenül felszaladt rá némi felesleg. A fiatal anyuka azonban egy különleges zsírégető diétának köszönhetően az első héten közel öt kilótól szabadult meg, így már magabiztosan várja a nyarat.