Cégvilág
Hírek: 1 - 20
NMHH elnöki pontosítására várnak az apróhírdetésekkel rendelkezõ weblapok - jogbizonytalanság
2011. június 28. 8:58
 Jelenleg a szabályozás nem értelmezi pontosan, hogy az önfenntartó, de nyereséget nem termelő hírválogatások, véleményformáló bloglapok milyen jogi statuszban vannak sajtótermékek, vagy sem.Közeleg a sajtótermékek regisztrációjának határideje, számos portál, weblap szerkesztőiben nagy a bizonytalanság.
Népesedés ösztönzése Magyarország eminens érdeke,összekötése a devizahitelesek hiteleinél a magyar társadalom szükséglete Országbíró Zoltán álláspontja szerint
2011. június 23. 7:14
 A parlamenti bizottságokhoz fordul Országbíró Zoltán közérdek politikus a magyar lakástulajdonosok, a magyar családok devizahiteles segítőcsomagjának további jogszabályi módosításai érdekében, új népesedésösztönzés kialakítása érdekében a devizahitelek Nemzeti Eszközkezelő általi megvásárlása esetében. Országbíró Zoltán a  fordított szocpol   hivatalos lobbi indítványát Orbán Viktor miniszterelnök és a szaktárca vezetője részére is eljuttatja.
Két új lehetőség az iWiW-ezőknek
2011. június 16. 17:07
A magyar közösségi portál két új alkalmazással rukkolt elő: a Szavazással és a Gólyahírrel.
Új külsőt kapott a legtermészetesebb vodka
2011. június 15. 17:09
Új üveget kapott a Finlandia. A jeget, a hideget és a kristálytisztaságot idéző új külső nemcsak szép, de a palacknak jó a fogása, nem csúszik ki a kézből, tehát összességében eredetibb és különlegesebb, mint bármely más vodkás üveg. Az új dizájnt két híres kortárs tervező álmodta meg: Harri Koskinen és Kenneth Hirst.
Egyre népszerűbb a Széchenyi Kártya
2011. június 15. 15:32
Gyökeresen átalakulhat az idén a Széchenyi Kártya felhasználása Jászberényben és környékén is. Míg korábban csak folyószámlahitelt tudtak felvenni a programban résztvevő kis- és középvállalkozások, az elmúlt év ősze óta megnyílt a lehetőség a forgóeszközök beszerzésére és a beruházási célok megvalósítására is.
Az európai kulturális örökség megőrzése
2011. június 15. 9:07
 Az Európai Unió Kulturális Öröksége díjat idén 27, az európai örökségmegőrzés és kutatás terén kimagasló eredményt elért projektnek ítélte oda az EU.Egy központi vasútállomás egykori építészeti ragyogásának visszaadása, a kurátorok következő generációjának képzése, egy elhagyott kolostor megmentése: ezek csupán kiragadott példák arra, mi mindent tesznek önkéntesek és szakemberek ezrei azért, hogy életben tartsák az európai történelmet.
Érdemes a szalvétát olvasni is
2011. június 9. 17:35
Manapság nagy kérdés, hogyan lehet az elmúlt évszázadok értékeit megőrizni, és úgy átadni az ifjú nemzedékeknek, hogy azok is értsék, érezzék az örökségük fontosságát, jelentőségét. Mindenkinek meg kell találni e téren a saját útját.
Pálinkás palackon Budapest arcai- Különleges ruhába öltöztek a hungarikumok
2011. június 9. 17:05
Többé nem kell szégyenkeznünk az ajándékboltokat ellepő gagyi hazai szuvenírek miatt. A Rézangyalnak köszönhetően a pléh-puli és a fröccsöntött Halászbástya ideje lejárt, az igényes turisták ugyanis kis körültekintéssel különleges palackozású Magyarországot és Budapestet jelképező pálinkákkal távozhatnak tőlünk.
Székelyföld hivatalos lobbi irodával Brüsszelben - korszerű gondolkodás
2011. június 7. 8:40
 Korszakos lépést tett a Székelyföld az európai hivatalos lobbi területén.Magyarországon a hivatalos és parlamenti, kormányzati lobbi új törvényi szabályozására vár, amely ismét elismeri a transzparens politikai-gazdasági lobbi szerepét és jó hatását a döntéshozatalra.
VII. Nemzetközi Geotermikus Konferencia
2011. június 3. 12:02
A Magyar Termálenergia Társaság szervezésében 2011. június 16-án Budapesten hetedik alkalommal kerül sor a geotermia szakmapolitikai helyzetét ismertető rendezvényre.
Boldog szülinapot babylove!
2011. június 2. 21:29
Idén a legkisebbeknek szánt dm sajátmárka a babylove 15 éves születésnapját ünnepli és termékeit limitált kiadású, vidám állat-motívumos csomagolásba öltözteti. Sőt a nyár alkalmából speciálisan ennek az évszaknak megfelelő árucikkeket kínál az anyukák és a babák számára.
AZ INFINITI FELTESZI A HABOT AZ EX TORTÁJÁRA
2011. június 1. 22:05
ROLLE, Svájc (2011. június 1.) – A szabadidőautók kategóriájában egyedülállóan gazdag alapfelszereltségű Infiniti EX az idén nyártól még több újdonságot kínál. Az év közepén esedékes felszereltség-módosítás következtében a belépő szintű EX30d kivételével valamennyi EX modell felszereltsége – számos egyéb újdonság mellett – az Infiniti különleges Connectiviti+ navigációs és szórakoztató platformját, valamint a prémium minőségű Bose® audio rendszert is tartalmazza.
Bemutatták a világújdonságnak számító Infiniti-szárnyat-Magyar ötlet mellé állt az Infiniti
2011. május 23. 19:08
BALATONKENESE (2011. május 23.) - A világszerte elismerésnek örvendő japán prémium autómárka mindig is elkötelezett híve volt a technikai újdonságoknak, nem csak az autóipar, hanem a versenysportok területén is. Az Infiniti amellett, hogy idén az egyik legkifinomultabb technikai sport, a Forma1 részesévé vált, a magyarországi lehetőségeket sem téveszti szem elől.
Már termel a biogázüzem
2011. május 16. 17:42
Jászapátin már a próbaüzem zajlik a biogázüzemben, melyet a Jászapáti 2000 Zrt. valósított meg. Az állattenyésztési melléktermékek hasznosításával áramot állítanak elő az uniós támogatással felépített üzemben. A biogázüzemben három 1500 köbméteres acéltartályt és négy 5000 köbméteres végtározót építettek meg.
A metált már nem csak zenei irányzatként tartjuk számon - Öltöztesd az otthonodat is a divat színeibe!
2011. május 7. 13:27
Az otthon sminkjének 2011-es trendje egy különleges divatshow keretében mutatkozott be a Vam Design Centerben, ahol minden a feje tetejére állt. Görög Zita is mosolyogva konferálta fel a Star Jamet Bársony Bálinttal, akik két Ákos dal feldolgozást adtak elő és aztán Kowalskyékat, akik két LGT szám mellett még egy Hungária slágerrel is meglepték a közönséget - természetesen a saját stílusukban.
A Viacom International Media Networks és az Endemol új csatornát indít
2011. május 7. 13:08
London-Varsó: A Viacom International Media Networks (VIMN) és a világ legnagyobb független televíziós és digitális gyártó cége az Endemol bejelentette, hogy hosszú távú stratégiai partnerséget kötnek. A megállapodás eredménye egy új, a 16-49 éves női célcsoportot megcélzó csatorna, amely először Lengyelországban indul el 2011 nyarán Viacom Blink! néven.
Frankfurt és az üzleti élet ismerkedik Orbán Viktor kormányának irányváltásaival
2011. május 7. 8:45
 A magyar gazdaság- és pénzügypolitika fő irányairól, a gazdasági és politikai reformintézkedésekről tartott előadást Frankfurtban Orbán Viktor. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője az MTI-t tájékoztatva azt emelte ki, hogy a németországi pénzügyi befektetők és a különböző cégek képviselői előtt a magyar kormányfő megismételte, hogy 2014-re az államadósság szintjét 65-70 százalékra csökkentjük.
Szilvás különlegességek a Budapesti Pálinkafesztiválon
2011. május 6. 9:11
Ha már szilva éve, akkor hamvas gyümölcsből készült ételek dukálnak az asztalra. A tavalyi sikeren felbuzdulva a Bélben az igazság profi séfekből és egy gasztronómiai szakértőből álló csapata, ezúttal Szilvagányok néven, újra kitelepül, hogy május 5-8. között szilvával spékelt ínycsiklandozó ételekkel kényeztessék a látogatókat.
A Nap gyermekei CSR kampány
2011. május 5. 20:27
2011. május 4., Törökbálint –Idén a magyarországi dm is csatlakozik a társországokban lévő vállalatokhoz hasonlóan, a nemzetközi kezdeményezéshez, a Nap gyermekei CSR kampányhoz.
Kutatás, fejlesztés, beruházás
2011. május 5. 12:05
Jászberény külterületén fekvő Flex-Coop Kft. újabb beruházásának és nyertes pályázata bemutatásának nyitórendezvényét tartotta. A farmosi út mentén, az egykori Zagyvamenti téesz telephelye teljes egészében az ipart szolgálja már hosszú évek óta. A meglévő két üzemcsarnok mellé egy újabb is készül az anyagmozgató rendszerek gyártásával foglalkozó vállalkozás telephelyén.