Gasztronómia
Hírek: 1 - 20
Hársfesztivál Kozma Orsival
2012. június 27. 12:00
Minden, ami a hárshoz köthető, tea, méz, bor ezen a napon összekapcsolódva megjelenik az első Hársfesztiválon remek programok kísérőjeként Balatonakarattyán június utolsó szombatján..
Vendégváró Balatonkenese
2012. február 27. 14:31
A melengető tavaszi napsugarak lassan végleg elűzik a zord telet, szíve szerint mindenki egyre több időt töltene a szabadban, friss levegőn.. melengető
Szüreti vigadalom - Sztárvendég:Takács Nikolas
2011. szeptember 21. 10:54
Gólyalábasok, mazsorettesek, monociklisek, bohóc artisták, maskarás futók, keszegsütés, bográcsozás, borkínálás, népi kirakodóvásár, színpadi műsorok szeptember 24-én, szombaton a Szüreti Vigadalom keretében Balatonkenesén a...
VII. Országos Lecsó Fesztivál
2011. augusztus 18. 14:01
Aki szereti a jó ételeket, s a jó koncerteket, s még a Benke Laci bácsi féle gigalecsót is megkóstolná Balatonkenesén a helye..
Akarattyai Napok - Sztárvendég: Wolf Kati
2011. augusztus 8. 14:00
Színes, programokban gazdag, családi rendezvényre várnak minden kedves érdeklődőt augusztus 12-től három napon át Balatonakarattyára...
Gombócfesztivál 2011.
2011. augusztus 3. 16:26
Agusztus első szombatja minden évben a guruló gombócoké és a jókedvé Balatonfűzfőn..
Ízek, Borok, Legendák
2011. július 26. 13:18
Programkavalkád a történelmi legendákkal övezett Rákóczi parkban Balatonakarattyán..
Balatoni Kapunyitó Fesztivál 2011.
2011. július 7. 11:23
Immáron kilenc éve a Kelet Balaton kistérség legnagyobb öszzművészeti fesztiváljaként idén is várja a látogatókat a Balatoni Kapunyitó..
Uránia, a klasszikus borozó
2011. június 25. 9:40
A nyár Szombathelyen is a szabadtéri rendezvények időszaka. A városközpontban ilyenkor jelentős tömeg fordul meg, s sokan természetesen a vendéglátóhelyeket is meglátogatják. Azonban egyelten olyan borozót találnak, amely klasszikus, kisvendéglő jellegű, és a jó bor mellett egyszerű, finom és gyorsan elkészíthető harapnivalókkal is szolgál.
Magyar vendéglősök Szlovéniában
2011. június 22. 13:09
Sportnyelven szólva a múlt év őszi őrségi magyar-szlovén vendéglős találkozó visszavágójára került sor Szlovéniában, amelyen a szlovén vendéglátók először mutattak be úgynevezett vezetett gasztronómiai estet.
Nyáron is vonzó hely
2011. június 19. 9:09
A nyár kiüléses időszak az egyik legismertebb, legszínvonalasabb büki vendéglátóhelyen, a Vadásztanya Vendéglőben is, amely tágas, hangulatos kerthelyiséggel is várja vendégeit. A gazdasági nehézségek a pénztelenség azonban itt is érezteti hatását a forgalmon.
Tóth Verával indul a nyár Balatonkenesén
2011. június 17. 10:02
Nyári melegben hol a legjobb? Hát persze, hogy a strandon, főleg ha a fürdőzés mellett remek programok és finom ételek is a víz mellé csábítanak..
Kunságiak főznek a Jászságban
2011. június 15. 18:01
A Jászberényi Nyári rendezvényei között vannak hagyományosak, de idén ezek is megújulnak. A X. Népi Ételek Főzőverseny tekintetében is több változásról tájékoztatta a sajtót Bobák József, a Jászsági Vendéglátósok Egyesülete elnöke, aki egyben főszervezője is a népszerű főzőversenynek.
Fellélegezhetnek a hamburgeresek
2011. június 12. 13:45
Fellélegezhetnek a hamburgerkészítők- és forgalmazók, hiszen az újonnan bevezetendő népegészségügyi termékdíj nem érinti sokak kedvenc értelét. A hamburgeradót keményen ellenzők közé tartozott kér színvonalas szombathelyi hamburgerbár üzletvezetője is, aki még a profilváltáson is gondolkodott.
OCHO MACHO és Megasztár koncert is lesz
2011. június 12. 11:03
Itt az idegenforgalmi szezon, amikor sorra jönnek az őrségi rendezvények is. Aki Őriszentpéteren vagy környékén megfordul, jól teszi, ha nem hagyja ki a Bognár Éttermet, illetve a buszpályaudvarnál lévő pizzériát. Bognárék az Őrségi Vásár rendezvénysátrát is üzemeltetni fogják.
Nyáron is vonzó a Magyar Tenger
2011. június 4. 10:24
Sorra jönnek a nagy nyári szabadtéri rendezvények Szombathelyen, amelyek ezreket, tízezreket vonzanak. Ha kissé távolabbra is esik, de megéri kiruccani egy jó ebédre, vacsorára a város egyik legnépszerűbb vendéglőjébe, a Magyar Tengerbe.
Ahol a "barát" a szimbólum
2011. május 24. 6:59
Sorra jönnek a nyári nagyrendezvények Szombathely Fő terén és környékén. A helyi és a városba érkező résztvevők számára jó választás, ha a belváros egyik legnépszerűbb vendéglátóhelyén az átlagosnál szerényebb árakon olthatják éhségüket, szomjukat.
Minőség megfizethető áron
2011. május 22. 12:18
Ismét az idegenforgalmi főszezon kapujába érkeztünk, s természetesen már javában zajlik a fagylaltszezon. Vas megye egyik legismertebb cukrászmesterének jó hírű kőszegi cukrászdájában néztünk körbe a választékról, az árakról, a keresletről.
Teraszt is szeretnének
2011. május 18. 7:12
A nyári időszakban hangulatos teraszon is szeretné fogadni a vendégeket az idén áprilisban egy éve megnyílt csepregi Hangya Étterem. A helyieken kívül várják a Csepregre látogatókat, a környéken kirándulókat, szállást foglalókat is.
Nyáron is vonzó hely
2011. május 15. 14:14
Aki Szombathelyen egy igazán hangulatos teraszon szeretné elfogyasztani ételét, italát, az jól dönt, ha kilátogat a Tesco Hipermarket önkiszolgáló éttermébe. A kényelmes kerti bútorokkal berendezett, szépen parkosított szabadtéri placc egy klasszikus kerthelyiségnek is beillik.