Rally
Hírek: 1 - 20
Turán Friciék szenzációs dobogós helye!
2011. június 20. 17:50
A Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a dobogón pezsgőzhetett a világbajnokság egyik legnehezebb futamán, az Akropolisz-ralin. A Synergon Turán Motorsport kettőse taktikus versenyzéssel a szenzációs harmadik helyen végzett a Super2000-es kategóriában, vagyis sikerült megtartania szombati pozícióját, amelynek köszönhetően 15 világbajnoki ponttal gazdagodott a kategóriában.
Turán Friciék kategória-harmadikok
2011. június 19. 17:13
A Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a Super2000-es kategóriában a szenzációs harmadik helyről várja a zárónapot a pokoli nehéz Akropolisz-ralin. S hogy minek köszönheti ezt a Synergon Turán Motorsport kettőse?
Turán Friciék kategória-ötödik helyen!
2011. június 18. 13:50
Turán Frigyes és Zsiros Gábor elégedett – s joggal elégedett. A Synergon Turán Motorsport párosa jócskán felgyorsult a korábbiakhoz képest, s úgy teljesítette az autógyilkos Akropolisz-rali első napját, hogy a Ford Fiestán egyetlen karcolás sem esett. Az abszolút értékelésben a 14. a Super2000-es kategóriában pedig az ötödik helyről várja a folytatást a magyar kettős.
„Istenek rallyja”
2011. június 14. 20:05
Perzselő hőség, sziklás, dombos utak és elképesztő mennyiségű por jellemzi a szervezők által szerényen csak „Istenek rallyjának” hívott futamot, ahol a Synergon Turán Motorsport csapata június 16-19 között ismét felveheti a harcot a világbajnoki pontokért.
Friciék a világranglistán
2011. június 6. 18:44
Az IRDA (Nemzetközi Rally Versenyzők Szövetsége) idén is kiadta a legfrissebb világranglistát, amelyen Turán Frici és Zsiros Gábor, a Synergon Turán Motorsport versenyzői nagyszerű helyezést értek el.
Világbajnoki pontszerző helyen végzett Turán Frigyes
2011. május 9. 17:18
A Synergon Turán Motorsport versenyző párosa hat pontot szerzett az SWRC világbajnokság olaszországi futamán, a Szardínia rallyn. Turán Frigyes és Zsiros Gábor a hetedik helyen zárta az izgalmakkal teli versenyt.
Kigyulladt Turán Frici autója, de folytatja a versenyt
2011. május 7. 13:12
A Synergon Turán Motorsport versenyző párosa nem hagyja izgalmak nélkül népes rajongó táborát. Friciék az első gyorsasági szakaszon célba juttatták az autót a Szardínia Rallyn, azonban már a futam közben ugyanazt a szagot érezték, mint Jordániában. A Fiesta ismét lángot fogott, így a második szakaszon már nem indulhattak el. A csapat döntése értelmében, folytatják a világbajnokságot. A versenyszabályzat szerint így „Superrally” kategóriában -35 perc késéssel ugyan, de tovább versenyezhetnek.
A magyar rally csapat második világbajnoki futama - Szardínia rally
2011. május 3. 18:26
Miután Frici megautóztatta Balázsékat a Hungaroringen, és bebizonyította, hogy mégsem olyan „csajos” autó a Ford Fiesta S2000, a Synergon Turán Motorsport csapata már el is indult a következő SWRC futam helyszínére, az olaszországi Szardínia szigetére.
Harmadik hely helyett tűzoltás
2011. április 17. 18:31
A Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettőst mindössze másfél gyorsasági szakasz választotta el attól, hogy újra történelmet írjon... A Synergon Turán Motorsport kettőse tavaly első magyar párosként vb-pontot szerzett, most pedig az újonnan életre hívott SWRC-kategóriában első magyarként dobogóra állhatott volna a Jordán-ralin...
A sivatagban nem hihetsz a szemednek
2011. április 15. 21:32
Sivatagi pályák, odakinn 35 fok az autóban 55, ismeretlen autó (Ford Fiesta), új csapat (a Markko Martin vezette alakulat).
Shakedown és rajtceremónia a Jordán rallyn-Friciék nagy port kavarnak a Ford S2000-el
2011. április 15. 17:43
Csütörtökön végre pályára tehették Friciék a már nagyon hiányolt Ford Fiestát, megkezdődött ugyanis a Jordán rally „shakedown” szakasza, amely során a versenyzők élesben próbálhatják ki járműveiket és a pályát.
Elrajtol a Jordán rally-Turán Friciék már megismerkedtek a pályával
2011. április 14. 18:32
Kétszer is lerobbant a hajó, amely a versenyautókat és csapatfelszereléseket szállította a Jordán rallyra, de szerda este végre megérkezett a várva várt szállítmány, közte a Synergon Turán Motorsport Ford Fiesta S2000-se.
Késéssel indul a Jordán rally
2011. április 12. 18:55
A verseny- és tréningautókat, valamint a teljes csapatfelszerelést szállító hajó meghibásodása miatt csúszik a Jordán rally programja. A hajónak vasárnap kellett volna megérkeznie Jordánia partjaihoz, de várhatóan csak kedden délután fut be.
Turán Friciék, egyetlen magyar csapatként újra a legjobbak között
2011. április 7. 20:58
A Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős tavaly történelmet írt azzal, hogy első magyar párosként pontot szerzett a rali-világbajnokság abszolút értékelésében. A Synergon Turán Motorsport kettőse az idén még nagyobb fába vágta a fejszéjét: hét versenyen (vagyis a komplett sorozaton) rajthoz áll az SWRC kategóriában egy Super2000-es Ford Fiestával. Erről a nagyszerű lehetőségről és a hozzá fűződő érzéseiről, gondolatairól kérdeztük Turán Frigyest, majd navigátorát, Zsiros Gábort.
Sikeres volt a Komló Rali: Herczig Norbert Komlón lett magyar bajnok
2009. október 22. 21:45
Ahogyan az az autósportban megszokott, az év utolsó versenyére általában úgy kerül sor, hogy vannak kategóriák, amelyekben már eldőlt a bajnoki cím sorsa. Így volt ez idén is, de azért a szezonzáró Komló Ralira akadt még bőven nyitott kérdés. Ezen a versenyen vált például véglegessé, hogy a nyílt bajnoki címet a Herczig Norbert, Baranyai László páros (Subaru Impreza WRC) szerezte meg. Igaz, ehhez elég volt nekik elindulni a szombati prológon, amit teljesítettek is, a vasárnapi száguldásban azonban már nem óhajtottak részt venni - a nézők nagy bánatára.
Befejezték a 2008-as verseny-évet - s lehet, hogy a versenyzést is...
2009. február 20. 22:26
Azt senki sem vitathatja, hogy az autósport, s azon belül a Ralli Sprint - igencsak költséges dolog. Ám ha valaki szereti ezt csinálni, s ráadásul eredményes is benne, az minden másról lemond a szerelméért. Ám ha már minden "forrás" kimerült, nincs más lehetőség, mint a leállás. Egy sikeres komlói párost most ez a veszély fenyegeti.
Oldtimer motorok és autók
2008. július 25. 5:36
Galgamácsa nagyon beférkőzött a régi és új motorok rajongóinak a szíve csücskébe.
Megújul a Gyorsulási Verseny
2008. március 7. 18:49
 Márciusban új mérföldkőhöz érkezik a Magyar Gyorsulási versenysport, amikor megrendezésre kerül a megújult EVO Neo Gyorsulási Verseny 2008-as szezonnyitója a Hungaroringen. Március 22-én indul útjára az első hivatalos Magyar Gyorsulási Országos Bajnokság, amelynek a Hungaroringen kívül a kunmadarasi, valamint a kiskunlacházi repülőtér ad majd otthont, több neves külföldi versenyző részvételével, valamint nemzetközi gyorsulási szervezetek megfigyelőivel.
Csapatot vált a bajnok
2006. január 19. 21:41
Az autósportban, mint megszoktuk, az év eleje mindig okoz meglepetéseket. Átigazolások, autócserék zavarják meg a nagyközönséget, és bizony el kell telnie néhány versenynek, mire megszokjuk a változásokat.
Benikék két autóval indulnak
2005. december 3. 8:10
Két WRC-vel áll rajthoz a IX. Start Autó Mikulás Rallye-n a Benik Motorsport. Garami Zoltán és Vajda Attila egy Ford Focussal indul Veszprémben.