Hazai programok, rendezvények
Hírek: 1 - 6
Az MT Zrt. turisztikai játékokkal „lép fel” a Szigeten
2009. augusztus 7. 17:08
A Kulturális Turizmus Évében megrendezésre kerülő Sziget Fesztiválon a Magyar Turizmus Zrt. is kialakítja saját "kampányszigetét". A multikulturális rendezvényen a Társaság önálló sátorral jelenik meg, ahol a magyar és az idegen nyelvű turisztikai kiadványok mellett kreatív, interaktív játékokkal, programokkal várják mind a bel- mind pedig a külföldi fesztiválozókat.
Internetes licitoldalt indítottak a Velencei-tavi szolgáltatók
2009. augusztus 3. 9:32
Elindult a velencei-to.com oldal, amelyen a tó körül kínált kulturális és vendéglátóipari szolgáltatásokra tehetik meg tétjeiket a nyaralni vágyók.
Városnéző séták Komáromban
2009. július 29. 10:10
A múlt évhez hasonlóan idén is indulnak garantált városnéző séták Komáromban. Szeptember 12-ig minden szombaton reggel 9:00-kor indul a vezetett városnézés a polgármesteri hivatal előtti Szabadság térről, a körült során a turisták ismertetést kapnak Észak- és Dél-Komárom jellegzetességeiről, látnivalóiról.
Kalandtúra Zamárdiban
2009. július 24. 10:57
Magyarország harmadik kalandparkja Zamárdiban új alternatívát kínál a balatoni szezon elnyújtására.
Hőség, csúszda, csobbanás
2009. július 24. 10:54
Tetőfokára hág a júliusi rekkenő hőség, bár előreláthatólag egyelőre nem éri el a hőmérő higanyszála a 2007. július 20-án, Kiskunhalason mért 41,9 Celsius fokot. Sőt hétvégén lehűlés várható, a nyár azonban még marad, a hőség elől az ember pedig menekülhet a dinnyeárushoz, de még frissítőbb valamelyik hazai aquaparkban alámerülni.
Nem viszi el az influenza a Szigetet
2009. július 24. 10:47
A Sziget Fesztivál szervezői örömmel veszik, ha idén is minél többen kilátogatnak az eseményre, közölte Marinka Csaba a Sziget Kulturális Szervezőiroda PR igazgatója a csütörtökön az Egészségügyi Minisztériumban tartott sajtótájékoztatón.